Loading…

Løsninger

3 løsningsmuligheder

En TrueGuard alarm giver den optimale løsning, der gør hverdagen lettere og tryggere for dig og resten af familien.

 

RAPPORTERING

Nabohjælp

Ved brug af nabohjælp får naboerne besked på TrueConnect appen på deres mobil om, at din alarm er gået i gang. De kan herefter gå over og se, om der er indbrud eller om der er andet, der har aktiveret alarmen. Ved denne løsning er der ikke månedlige omkostninger.

 

Koblet til kontrol central

Hvis du ikke ønsker at anvende nabohjælpen kan alarmsystemet kobles op til kontrolcentralen. Det betyder, at kontrolcentralen tager aktion på alarmeringen og sender en vægter ud, hvis alarmen går. Denne løsning koster et månedligt beløb for servicen.

BETALING

Kontant betaling

Du kan ved bestilling af alarmen betale den fulde pris, og du ejer derefter alarmpanelet, og de tilbehørsdele du tilvælger. På denne måde skal du ikke tænke over betalingen efter købet, og du skal derfor ikke betale månedligt af på alarmen.

Månedlig afdrag

Med månedlig afdrag ejer du alarmsystemet efter 10 eller 20 måneder, som hvis du havde betalt det hele fra starten. Ønsker du ikke at betale for hele alarmen på én gang, kan vi tilbyde at dele betalingen op i 10 eller 20 dele helt uden renter og gebyr. 

MONTERING

Gør-det-selv

Du kan vælge at opsætte dit alarmsystem selv. De medfølgende manualer og guides beskriver, hvordan alle enhederne sammenkodes og monteres. Oplever du mod forventning problemer, er vores support team klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer og spørgsmål.

 

Fuld montage

Vil du være fri for at bekymre dig om at montere, installere og sammenkode alarmsystemet med alle enhederne? Ingen panik – Vi har et landsdækkende montørnetværk, der mod et mindre beløb kan komme ud i din bolig og montere, installere og sammenkode alle enheder, så du ikke selv skal røre en finger.